Új márka: GRIXX
30/01/2018

Nagy sikerről számolhatunk be a pandémiás válság által sújtott kereskedelmi szektorban.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség által létrehívott „Nemzeti Exportvédelmi Program  - Külpiacrajutási támogatás” program keretében társaságunk a

Háromnyelvű, a vállalatirányítási rendszerbe automatizált on-line felület kialakítása a piacméret növelése és az export árbevételi láb kialakítása céljából” című nyertes projektjével, modern és automatizált on-line értékesítési felület-, és az export árbevételi láb kialakítását valósítja meg.

  • A projekt időtartama: 2020 augusztus 03.  - 2022 november 30.
  • Kedvezményezett: Muzix Group Kft. 1139 Budapest, Forgách utca 21.
  • A vissza nem térítendő támogatás összege:  22 615 867.-Ft
  • Támogatók: Külgazdasági és Külügyminisztérium, HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

A projekt rövid bemutatása:

Termékeink és szolgáltatásaink on-line és nemzetközi értékesítésére alkalmassá tévő automatizált rendszereinek kialakításával jelentős mértékű piacméret növelés valósulhat meg, amely csökkenti kitettségünket a pandémiás helyzetek és/vagy a hagyományos off-line kereskedelem átalakulásából fakadó visszaesés vonatkozásában. Mindez stabilitást és jelentős növekedési kilátásokat eredményez, melynek következtében termékeink és szolgáltatásaink nem csak Magyarország bármely pontján, de egész Európában megvásárolhatóak lesznek. A piacméret növelése és az innovatív termékportfolió kombinálása  egy nemzetközi kiszolgálásra is kész automatizált webáruház rendszerrel stabilabb üzletmenethez és export árbevételhez juttatja a társaságot.

A felhő alapú teljesen automatizált rendszer tervezése és kivitelezése 2021 februárjától 2020 novemberéig tartó intenzív szakaszában teljesen elkészül, melyet követően magyar, román, valamint angol nyelveken üzemeltetett webáruházakkal és rugalmas termékkínálattal fedi le majd az európai piacot.

A projekt az innovatív konzumer elektronikai termékek B2B és B2C disztributálása mellett robotikai termékek és szolgáltatások értékesítését is lehetővé teszi egy rendszerbe integrálva.

Köszönjük a támogatást!