Kínálatunkból: MUZIX YA Air Twins TWS headset és dokkoló powerbank
01/12/2017
Modern felhő alapú, online értékesítést és nemzetközi piacra lépést támogató projekt indul a Muzix Group Kft-nál.
18/02/2021

GRIXX - sportoláshoz, autóban nélkülözhetetlen és megbízható társ

A GRIXX Optimum széles választékot és praktikus termékeket kínál tartozékokból az elektronikai termékek számára. A GRIXX nagy figyelmet fordít a termékek tervezésére. Funkcionálisnak kell lennie, de nagyszerűen kell kinéznie! A tervezés fontos, de a GRIXX Optimum termékeinek minőségi szempontból is kiválónak és fenntarthatónak kell lennie.

A GRIXX kábelei nem csak megfizethetőek, hanem jó minőségűek is. A kábeleket rugalmasabbá és robusztusabbá teszi a nylon, és csökkenti a kábeltörések kockázatát. Ezek a GRIXX kábelek MFI engedéllyel rendelkeznek, különböző színekben és hosszúságokban kaphatók, és alkalmasak akár az Apple eszközök töltésére és szinkronizálására.

Hallgassa kedvenc zenéit útközben, vagy sportoláskor a GRIXX minden helyzetben kényelmes viselet, megfizethető áron kínál komfortos zenehallgatást.

Rendszeres sportoláshoz ajánljuk a futótáskáinkat, melyek könnyű tárolást biztosítanak sportolás és utazás közben. Az biztonságban tarthatja az okostelefont és egyéb lényeges elemeket, például (hitelkártyákat), készpénzt.

Számtalan lehetőség közül választhat eszközei megfelelő kihelyezésére, töltésére akár menet közben is.