Ultrasone (hu)
22/08/2018
parallax background
 

VIFA®HOME

MULTI-ROOM. MULTI-USER. MULTI-SOURCE.
BÜSZKÉN MUTATJUK BE AZ ÚJ VIFA®HOME RENDSZERT,
AMELY OTTHONÁNAK MINDEN PONTJÁN BIZTOSÍTJA AZ ÉLETHŰ HANGÉLMÉNYT.


TOVÁBB

VIFA – PRÉMIUM VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓK


A digitális hangsugárzók új sorozata egyedi és élvezetes módon egyesíti a Vifa alapvető értékeit.
Élethű hangzás, prémium anyagok és technológiák jutnak teljes mértékben kifejezésre a letisztult,
mégis kifinomult skandináv dizájnban, egy sokoldalú csúcskategóriájú termékcsaláddá változtatva.
VIFA Facebook oldal

TEKERD FEL A HANGERŐT


FILOZÓFIÁNK


DESIGN


A Skandináv design az egyszerű, természetes vonalvezetésben és a textíliák használatában jelenik meg. A meleg, mégis érdes tapintású textil összhangba kerül a hűvös alumínium vázzal. A domborított logó és a hímzett hangerő szabályozó gombok finoman egészítik ki a visszafogott megjelenést.
A VIFA termékek mindazoknak szólnak, akik az exkluzív dizájn-t éppúgy értékelik, mint a remek hangzást.
Számos termékünk díjazott: IF Gold Design díj, Red Dot díj, csak hogy néhányat említsünk.
TOVÁBB

HANGZÁS


A hangreprodukció amely az eredeti hanghoz leginkább hasonlít maga a zene, amiből semmit sem veszünk el és semmit sem teszünk hozzá.
Az élethű hangzás visszaadása olyan, mint egy zenekar együttműködése. Szinte művészién kell kombinálni a legkiválóbb összetevőket, mint az egyedi fejlesztésű meghajtóink, és technológiánk, komponenseit. Azonban csak az emberi tehetség, a sok évtizedes tapasztalat, a zene iránti elkötelezettség, és a kompromisszumot nem ismerő hozzáállás hozhat létre ilyen élethű hangzást.
WEBSHOP

ANYAGOK


Csak a természet nyújthat olyan anyagokat, amelyek teljes mértékben tükrözik a skandináv dizájn tisztaságát és egyszerűségét.
Ezért a VIFA és a KVADRAT közötti együttműködés kezdettől fogva tökéletes. A „KVADRAT-tal” – Európa vezető design textilgyártó cégével – való együttműködés fontos eleme a VIFA hangsugárzó megjelenésének, tapintásának, sőt hangzásának. Az egyedi technikával szőtt textilek mind a négy modellnek meleg és kellemes tapintást kölcsönöznek, kompromisszumok nélkül, mivel a hang tökéletesen áthalad a szálakon.
A VIFA és a KVADRAT elkötelezett szakmai együttműködése aktívan járul hozzá a VIFA hangszórók sikerességéhez.
WEBSHOP

A ZENE SZABADSÁGA


A mérnökök szaktudásának köszönhetően ez a vadonatúj széria, a VIFA örökséget megőrizve juttathatja el mindenkihez a prémium zenehallgatás és a magával ragadó esztétika élményét.
A prémium hangzás, prémium megjelenést is igényel.
Hozza ki a legtöbbet a zenéiből.
WEBSHOP

VÉLEMÉNYEK


A vásárlók visszajelzése nagyon fontos a számunkra és természetesen büszkék vagyunk, amikor olyan kifejezéseket használnak, mint „extravagáns hangzás”, „finom, részletgazdag kidolgozás", „a kategória legjobbja”.

MÁRKAKÉPVISELET


A Vifa termékek elérhetőek az egész világon.
A magyarországi márkaképviseletet a MuzixGroup Kft. látja el, a bemutatóteremben ki is próbálhatóak, menjen és hallgassa/érintse meg a hangszórókat.
KAPCSOLAT