Lars & Ivan
04/01/2017
Mili
04/01/2017

LOTOO - HORDOZHATÓ DIGITÁLIS AUDIO LEJÁTSZÓK ÉS FELJÁTSZÓK

A pekingi székhelyű Infomedia Group Kína legnagyobb broadcasting / stúdió technológiai fejlesztő vállalata. A svájci Nagra részére is fejlesztő és gyártó óriás vállalat azonban nem csak a stúdiótechnológiában van otthon, hanem annak hordozható méretűvé "konvertálásában", igényes fogyasztók részére.

PAW GOLD HORDOZHATÓ REFERENCIA AUDIO LEJÁTSZÓ

A PAW Gold egy hordozható, referencia szintű veszteségmentes zene lejátszó kifejezetten audiofile felhasználóknak. Átgondoltsága és megépítési minősége az iparág referenciájává tette, hangminősége pedig az audiofilek legnagyobb kedvencei közé emelte a minden szempontból osztályon felüli remekművet.
A végtelen precíz és analitikus hangzás a felhasználó által állítható parametrikus equalizátorral és a digitális zengetés módosításának lehetőségével.

PAW 5000 HORDOZHATÓ LOSLESS AUDIO LEJÁTSZÓ

A natív DSD lejátszásra képes 24/96 HD lejátszó a veszteségmentes lejátszók középkategóriájába hoz új képességeket és hangokat. A leggyorsabb user interface a Lotoo saját fejlesztése és 2mp-en belül üzemkész, vagy 1 mp alatt kikapcsol. Digitális zengetési opciókat, parametrikus EQ-t és APT-X képes Bluetooth kapcsolatot is biztosít, hogy akár sport közben se kelljen lemondani róla