Enigmacoustics
30/10/2017
Lars & Ivan
04/01/2017

Csatlakozz az i.TechDynamic zenei világához!

Az i.TechDynamic márka egy hong-kongi székhelyű audió technológia kutató-fejlesztő cég, mely a hordozható audió technológiák rendkívül magas szintjét képviseli. A japán belpiac különleges minőségi igényire számos specialista szakosodott, amelyek jószerivel szinte csak ezen különleges igényeket szolgálják ki. Az iTechDynamic is ilyen. Maga tervezi és gyártja méltán népszerű prémium audió termékeit immár 2002 óta, de már nem csak Japánban és délkelet Ázsiában népszerű.
A folyamatos fejlesztés és innováció célja hogy kiváló minőségű (Hi-Res Audio) vezetékes és vezeték nélküli zenehallgatást nyújtson, könnyed és kényelmes viselet mellett.
Az i.TechDynamic törődik a zenekedvelők különféle fogyasztói igényeivel: utazáshoz, munkába menet, edzés közben, szinte akárhol élvezhesd az eredetileg rögzített zene minőségét, magával ragadó élményét. Nem csak Hi-Res Audio fülhallgatóink, de akár 32bit 384.1kHz felbontású DAC-kal és erősítővel ellátott Bluetooth transzemittereink is vannak, melyekkel nem csak feljavíthatod meglévő, szeretett vezetékes fülhallgatód teljesítményét, de egyúttal vezeték nélkülivé is varázsolhatod.
Az iTechDynamic ProStereo sorozata a zene szakmai világából (hangstúdiók, zenészek, színpad technológia, stb.) származtatott megoldásai a hétköznapokban is lehetővé teszik, hogy azt halld, amit a zenész és a hangmérnök rögzíteni akartak.