Karácsonyi ajándék ötletek a MuzixGroup-tól
10/11/2017

EISA 2017 díjas RHA Dacamp L1
termékünkkel is találkozhat

Sokak örömére immár 18. alkalommal kerül megrendezésre a nagy magyar HIFI SHOW, ahol a közönség a forgalmazók és a gyártók találkozhatnak egymással. A kiállítás tükrözi a hazai HIFI helyzetét, bemutatja a legújabb termékeket, valamint a szórakoztató elektronika EISA díjas készülékeit.
A MuzixGroup szakértő az audiophile zenelejátszók és a Personal Audio területén.

RHA - Ez a fiatal cég gyorsan és nagyot robbantott az első hordozható DAC / fejhallgató erősítőjével. A csomagban minden szükséges kábel helyet kap, amellyel mobilunkhoz csatlakoztathatjuk, az eszközben pedig optikai digitális bemenetet is találunk az USB mellett. Az audiofil felhasználók imádni fogják a kiegyensúlyozott fejhallgató-kimenetet a hagyományos 3,5 milliméteres jack csatlakozó mellett, de a tíz órás akkuidő is jól hangzik. Minőségi ESS DAC chipek biztosítják a részletes és életteli hangképet, a strapabíró alumínium készülékház pedig az egyik legstílusosabb a piacon. A „mozgó zenehallgatásra” tökéletes választás.

MuzixGroup a 18. AV trend & HIFI show-n

Bemutatjuk új termékeinket, márkáinkat és mindazt, ami a minőségi mobil, zenehallgatáshoz szükséges lehet.

Már kapható az ausztrál Audiofly a MuzixGroup kínálatában. Profi színpadi eszközök minősége és tiszta hangzása a hétköznapokban is.

AudioflyLifestyle_banner
Audiofly

The sound of science - A tudomány hangja. A Comply szabadalmaztatott memóriahab fülilleszték ultrakényelmes viseletet, különleges illeszkedést és hangminőséget, továbbá kiváló zajszűrést kínál. Ahogy fülbehelyezés során tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba egy dolog biztossá válik: innen nincs visszaút. Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérséklet változás vagy mozgás hatására változhat, a Comply memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt.

comply
Comply

Életedben először elég információ áll rendelkezésedre, hogy halld meg, mindazt a rejtett audió varázslatot, amely a kedvenc felvételeidnek elképesztő "új előadását" nyújtja, amelyet mindig is kerestél.

enigma_
Enigmacoustics

A tehetség kibontakozik. A GGMM designerekből áll, akik azokat a szerethető formákat és megkapó szépségeket tervezték, akikkel most más márkák büszkélkednek. Azonban GGMM márkanéven olyan luxustermékek létrehozását határozták el, amelyek Kaliforniában, Európában, vagy éppen a tech. világ egyik legfontosabb központjában Shenzenben is képesek újat mutatni. A legjobb és legigényesebb komponensek ipari műremekekké gyúrva.

ggmm
GGMM

Az i.TechDynamic törődik a zenekedvelők különféle fogyasztói igényeivel: utazáshoz, munkába menet, edzés közben, szinte akárhol élvezhesd az eredetileg rögzített zene minőségét, magval ragadó élményét. Nem csak Hi-Res Audio fülhallgatóink, de akár 32bit 384.1kHz felbontású DAC-kal és erősítővel ellátott Bluetooth transzmittereink is vannak, melyekkel nem csak feljavíthatod meglévő, szeretett vezetékes fülhallgatód teljesítményét, de egyúttal vezeték nélkülivé is varázsolhatod. Az iTechDynamic ProStereo sorozata a zene szakmai világából (hangstúdiók, zenészek, színpad technológia, stb) származtatott megoldásai a hétköznapokban is lehetővé teszik, hogy azt halld, amit a zenész és a hangmérnök rögzíteni akartak.

itech
iTechDynamic

A precizitás és a mindig, mindenkor a legjobbra törekvés alapozta meg a német ipari tervezés és gyártástechnológia világméretekben is vezető hírnevét. A Lars&Ivan gyártmányok kimagasló formanyelve a német ipari formatervezés letisztult szépségét és ergonomikus funkcionalitását jeleníti meg mindennapjainkban, míg hangzásviláguk a dinamika, precizitás és hanghűség High-End alapelveire építkezve hozza létre mindazt, melyek élvezetére korábban csak otthonainkban volt lehetőség. Lars&Ivan mobil és desktop audio. A nagyon jótól a legjobbakig. Újradefiniáljuk a zenehallgatást.

lars_banner
Lars & Ivan

A pekingi székhelyű Infomedia Group Kína legnagyobb broadcasting / stúdió technológiai fejlesztő vállalata. A svájci Nagra részére is fejlesztő és gyártó óriás vállalat azonban nem csak a stúdiótechnológiában van otthon, hanem annak hordozható méretűvé "konvertálásában", igényes fogyasztók részére.

lotoo
Lotoo

Az ORIVETI új és innovatív márka, amely HiFi / Hi-Res Audio minőségű hordozható In Ear Monitorokat (IEM) és tartozékaikat biztosít mindennapi használatra a legkülönbözőbb zenestílusok igényes hallgatói számára. Fejlesztéseik a legmodernebb anyagok, precíziós mérnöki tudás és a szágudó digitalizáció szentháromságában foglalnak helyet. Mindegy milyen ORIVETI terméket választ, nem fog csalódni. Sosem.

oriveti
Oriveti

Az RHA egy angol fülhallgató fejlesztő és gyártó cég. Specialista a saját területén. Legfontosabb küldetése, hogy valósághű hangreprodukciót és tartós minőséget kínáljon. Ezen fő értékek mentén azon dolgozik, hogy a lehető legprecízebb hangzást, a kényelmes viseletet és rendkívüli kialakítási minőséget kínáljon a diszkrét zenehallgatás élményéhez. Minden RHA termék egyesíti a kiváló minőségű anyagok, a mérnöki precizitás és a kiváló hangzás iránti alapvető elkötelezettséget.

rha
RHA

A harmóniához vezető út, mely a zene hangjain keresztül valósul meg.SoundMAGIC. A keleti filozófiák esszenciája. Közép- és felsőkategóriás fül- és fejhallgatók fejlesztésével és gyártásával nemzetközi hírnévre tett szert. Kutatás és fejlesztés, eredeti és újszerű termékek, egyedülálló design és kialakítás, szigorú minőségi kontroll és professzionális hangélmény. Mindezen értékek jelentik a világhírű SoundMAGIC erősségét. Egyedülálló ár-érték arány a minőségi hangzást és a trendy megjelenést keresőknek.

soundmagic
Soundmagic

OSLO - Gold Award design díjas hangszóró. Lágy textúra. Meleg érintés. Az Oslo érintése meglepő érzést kelt a gondosan kiválasztott gyapjú fonállal és speciális textúrájával, a tökéletes zenei élvezet és hangzás mellett.
HELSINKI - Exkluzív hangszóró, amely az északi eleganciát ötvözi a kézművességgel. Olyan termék, amely boldoggá tesz ma - és az elkövetkező években is. Kicsi, kompakt termék, amely erőteljes akkumulátorral, Bluetooth-kapcsolattal és egy bőrpánttal lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd a zenét.
COPENHAGEN - Skandináv, kortárs formatervezésével elegánsan illeszkedik a környezetébe, miközben nagyszerű hangot tölt be gyakorlatilag bármilyen zenei forrásból. Egyszerűen használható és hordozható. Tiszta élvezet minden részletében.

vifa
Vifa