VIFA®HOME

TÖBB HELYISÉG. TÖBB FELHASZNÁLÓ. TÖBB ZENEFORRÁS.
A VIFA ®HOME RENDSZER KÉPES A LAKÁS BÁRMELY PONTJÁT LEFEDNI AZ EGYEDÜLÁLLÓ HANGÉLMÉNNYEL.


WEBSHOP

VIFA®HOME


Nagyon sokat tud, mégis egyszerű a kezelése.
A VIFA®HOME a kategória csúcsát képviselő audió rendszer, mely lehetővé teszi, hogy lakásod bármely pontját csúcsminőségben hangzó zenével tölthesd meg.
A többféle zeneforrás kezelése TV-ről is lehetséges. Okostelefonról. Tabletről. USB-ről, szinte bármiről.
A VIFA®PLAY és VIFA®LINK magával ragadó lehetőségei a teljes rendszer hangzása feletti kontrollt kínálnak csupán néhány kattintással.
VIFA Facebook oldal
 
 

ZENÉLJ BÁRMELY HELYISÉGBEN, VAGY AZ ÖSSZESBEN EGYSZERRE


VIFA®HOME APP


Ha úgy tetszik, az új Vifa®HOME univerzumon belüli beállításokat, streamingeket és összekapcsolódást a Vifa®HOME alkalmazással is kezelheti. Ez az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi az otthonában hallgatható zenék azonnali áttekintését. Kezelheti kedvenc streaming szolgáltatását: Spotify, QQ Music vagy TuneIn. A Vifa hangszórókat közvetlenül az applikációban is összekötheti a képernyőn. Hihetetlenül egyszerű és meglepően könnyedén irányíthatod mindig a megfelelő hangulatot bármilyen helyiségben - közvetlenül a telefonodról.

Még további lehetőségeket szeretne? A Vifa®HOME több zeneforrást kezelő kialakítása lehetőséget ad arra, hogy személyre szabott beállításokat alkalmazzon a TV-hez, okostelefonhoz, tablethez, USB háttértárhoz zeneszerverrel, veszteségmentes lejátszóval, vagy hasonlóval.

VIFA®HOME TERMÉKEK